illuvium coin


Play to Earn projeleri son zamanlarda dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle NFT piyasasında GameFi rüzgarının estiği bu dönemlerde 8 Kasım’da Web3 oyun projesi Illuvium cephesinden dikkat çeken bir duyuru geldi. Buna göre şirket oyun geliştirme sürecini tamamladı ve projeyi kullanıcıların beğenisine sunmak için X üzerinden bir gönderi yayınladı.
Alt Başlıklar
Illuvium Ekibi Sonunda Müjdeyi VerdiILV Grafik Yorumu

Illuvium Ekibi Sonunda Müjdeyi Verdi

Bugün (8 Kasım) Web3 oyun projesi Illuvium’un resmi X sayfası üzerinden yayınlanan bir tweet’e göre geliştiriciler tarafınan hazırlanan oyun 28 Kasım’da dünyaca ünlü oyun platformu Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.


Illuvium Labs tarafından geliştirilen oyun, Immutable X ağında Unreal Engine 5 kullanılarak tasarlandı ve role playing game (RPG) oyunun olarak dikkat çekiyor. Illuvium Labs, bu proje için 2021 yılında düzenlenen yatırım turunda 38 milyon dolar toplamıştı.

Duyuruda ayrıca ekip, Illuvium Beta 3: PVP olarak lanse edilen oyun için Epic Games üzerinden oyuncuların istek listesine şimdiden ekleyebileceklerini de açıkladı ve oyunun otomatik olarak güncelleneceğine dikkat çekti.


ILV Grafik Yorum

Illuvium Labs’in yerel token’ı olan ILV’de haber kaynaklı yükseliş ivmesi hızlandı. İki saatlik grafikte göze çarpan yükselen kanal formasyonu 2 Kasım’dan beri fiyatın %30’un üstünde yükselmesine neden oldu. Ancak 5 Kasım’da yaşanan kırılım boğa tuzağı olarak kaldı ve birçok yatırımcının zarar etmesine neden oldu. X üzerinden yapılan duyurunun ardından formasyon desteğinden güç toplayan ILV ise son olarak formasyon direncinde bir satış yaşadı.


ILV için iki saatlik grafikte dikkat edilmesi gereken destek seviyeleri sırasıyla; 69,16 / 66,90 ve 63,94 dolar seviyeleridir. Özellikle 63,94 dolar seviyesinin altında bar kapanışının gerçekleşmesi hem haber akışının ivme kaybetmesine hem de yükselen kanal formasyonunun bozulmasına neden olacaktır.

ILV için iki saatlik grafikte takip edilmesi gereken direnç seviyeleri sırasıyla; 71,49 / 73,81 ve 76,91 dolar seviyeleridir. Özellikle son saatlerde aşılamayan 73,81 dolar seviyesinin üzerinde bar kapanışının gerçekleşmesi formasyonun yukarı yönlü çalışmasına ve ILV token için farklı bir alanın hedef alınmasına yardımcı olacaktır.

Comments